Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kapselmaskinen med retrokänslaKapselmaskinen med retrokänsla

2012-10-22 07:12:53
Att ta en espresso på maten är en självklarhet i Italien, och börjar bli så även i Sverige. Men för att kunna erbjuda sina gäster en perfekt espresso så vill det till att man har rätt kunskap, kvarn, maskin och gärna en baristautbildning. Det är här kapselmaskiner kommer in i bilden med sina smidiga fördelar.


Vid årsskiftet tog Werners Gourmetservice över agenturen för Francis Francis espressomaskiner som har sitt säte i espressons högborg, Italien.

Kapselmaskinen X2 med illys egna espressokapslar är enkel att använda och man får en perfekt espresso varje gång eftersom varje kaffedos är rätt komponerad. Maskinen är flexibel men har fasta inställningar till skillnad ifrån en baristamaskin som behöver kalibreras med jämna mellanrum.

Kapselsystemet är utformat så att kaffet inte kommer i kontakt med maskinen vilket gör det lätt att hålla rent och snyggt .

Läs mer på www.wgs.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap