Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - "Streetfood" - en kommande trend ifrån London?



"Streetfood" - en kommande trend ifrån London?

2012-10-22 07:08:14
Den 8-10 oktober går mässan ”The Restaurant Show” gick av stapeln på Earls Court i London. Här gavs alla aktörer i branschen möjlighet att tillsammans upptäcka nytt, utveckla sina koncept och fira det gångna årets framgångar.


Över 300 utställare finns på plats för att visa nyheter. Som enda svenska företag deltar StableTable som lanserar sina vipp-fria bord stort på den engelska marknaden.

En intressant trend som uppmärksammades är ”Street Food”, dvs mat som säljs ute på gatan för omedelbar konsumtion. ”Street food är god, enkel gatumat som tillagas under enkla former. Mat som säljs i stånd eller direkt på gatan och äts på plats, på gatan, i parken eller på språng på väg ner i tunnelbanan” som Marcus Samuelsson förklarar konceptet.

Detta är bara en av många trender och nyheter inom branschen som lyftes upp på just denna mässa – väl värd ett besök om du har vägarna förbi London vid den här tiden nästa år.

Mer info om mässan >>
www.therestaurantshow.co.uk





Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!




Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap