Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny serie plasttallrikar, muggar & glas fria från Bisfenol-ANy serie plasttallrikar, muggar & glas fria från Bisfenol-A

2012-10-19 03:50:32
Efter senaste månadernas diskussioner runt Bisfenol A och dess eventuellt skadliga effekt på djur och människors hälsa så lanseras Malko Progress som är en produktserie tillverkade i det Bisfenol-A fria materialet Tritan.Den nya produktserien innefattar glas, tallrikar, muggar, dryckesbehållare & tillbringare och är anpassad efter professionella köks krav på funktion och kvalitet.

Tallrikar och glas tillverkade i plast lyfts ofta fram som ett bra alternativ till porslin på grund av ergonomiska orsaker då de väger mindre än porslinstallrikar och skapar en behagligare serveringsmiljö. Det faktum att produkterna är okrossbara ger dem en ekonomisk fördel då produkterna håller i åratal.

Fakta Tritan
Materialet Tritan är en PET-plast och förutom att det är 100 % fritt från Bisfenol-A. Så är det ett segare och mindre sprickbenäget material än traditionell plast och behåller därför sin form och finish i många år.
Tritan har god värmebeständighet vilket innebär att produkterna tål att användas i diskmaskin. Tritan förekommer även i hemelektronik, såsom mobiltelefoner, dammsugare och medieenheter.

Läs mer på >>: www.augustlundh.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap