Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Wave - Elegant designat tapptorn för vattenWave - Elegant designat tapptorn för vatten

2012-10-19 11:27:53
Miljövänliga vattenmaskiner och kranar som kopplas till den vanliga vattenledningen i restaurangen har fått en uppsving dom senaste åren. Utvecklingen går framåt och nu lanseras ett nytt designat tapptorn för restauranger.


"-Wave är vår senaste kran och är ett bra alternativ till dyrt och klimatpåfrestande flaskvatten", säger Rolf Sköld, VD för Vattentornet Friskt Vatten. Kranen installeras direkt i diskbänken och själva maskinen installeras i ett skåp under.

Efter installationen som tar cirka två timmar så kan restaurangen börja servera friskt, miljövänligt och gott kranvatten, med eller utan bubblor – direkt ur kranen.

Vattentornet erbjuder sina kunder en helheltslösning där allt från installation till service ingår.

”-Vi vill göra det enkelt att få friskt och kolsyrat vatten direkt ur kranen med minimal miljöbelastning och det tycker jag att vi lyckas bra med”, säger Rolf Sköld.

Läs mer på >> www.vattentornet.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap