Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Avfallskvarnen löser problemen med dina soporAvfallskvarnen löser problemen med dina sopor

2012-10-18 11:33:17
Avfallskvarnar har använts i stor skala sedan 1940 talet och finns i vartannat hem i USA där det idag även är så gott som standard i ett restaurangkök – för att slippa problem med lukt och begränsat soputrymme.


Genom att installera en avfallskvarn i köket så elimineras det mesta av matavfallet lika snabbt som det produceras och du kan helt enkelt spola ner matavfallet som sedan mals sönder av kvarnen för att sedan transporteras vidare ut i avloppsnätet.

Avfallskvarnen installeras snabbt & enkelt under diskbänken och kostar från 5500 Kr och uppåt beroende mängden avfalls som skall hanteras. När kvarnen väl är på plats så är den extremt driftsäker. Första servicebehoven uppstår, förvånande nog, i regel efter 7 – 10 år med tanke på det intensiva brukandet.

Var noga med att din kvarn är anpassad för restaurangbruk och av är bra kvalitet så har du massor med fördelar att vinna.

Flera fördelar med en avfallskvarn:
• Mängden matavfall för hämtning minskar med 70 - 85% beroende på vanor m.m
• Avloppsnätet utför transporten dygnet runt; utan buller och avgaser
• Miljövänligare än kompost. Biogasgasen =Metangas tas till vara
• Den enda källsortering som underlättar
• Överlägset enklaste sättet att hantera matavfall
• Minskar risken för råttor och flugor i soprummet - bättre hygien.
• Mindre yta tas upp för lagring av avfall

Läs mer på >>: www.avfallskvarn.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap