Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny okrossbar flaska i plexiglas för bordsvattnetNy okrossbar flaska i plexiglas för bordsvattnet

2012-06-12 06:28:40
WaterConcept AB breddar nu sitt koncept ytterligare. Under juni lanseras en designad originalflaska i okrossbart plexiglas för att minimera glaskross. Flaskan är 66% lättare än glasflaskan vilket även underlättar i arbetet.


Det ger kunderna möjlighet att servera sitt Thoreau-vatten i glasflaska, PET-flaska eller nu även i plexi-flaska som ett naturligt och miljövänligt alternativ.

" - Vår nya plexi-flaska är 66% lättare än glasflaskan och är speciellt framtagen för uteserveringar, spa-miljöer och platser där man inte önskar glaskross", säger Per Fredrixon, rådgivare på WaterConcept AB.

Flaskan är gjord i plexiglas efter originalformar och är återvinningsbar. Precis som föregångaren i glas är denna flaska enkel att hantera och diska i standardbackar.

” - Det är en unik flaska som vi har investerat i och utvecklat i samråd med våra kunder. Vi tror att den kommer bli sommarens stora succé”, säger Magnus Engdahl, VD på WaterConcept AB.

Läs mer här: www.waterconcept.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap