Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Grillmetoden som drar gästernas blickar till sigGrillmetoden som drar gästernas blickar till sig

2012-06-08 03:38:47
Att spettgrilla (rotissera) gör att maten blir extra mör, smakrik och saftig eftersom metoden tillåter att köttet tillagas med hjälp av sina egna safter. Ett rotisserie är perfekt för den som söker det där extra till sin restaurang.


Nu finns de spektakulära rotisserierna från Rotisol på den svenska marknaden .

” Målsättningen med rotisserandet är att lyfta fram råvarans egna kvaliteter. Med denna metod kan du spettgrilla allt från spädgris till grönsaker ” förklarar Eric Bouchet på Saluhallsspecialisten som står för importen.

Rotisserierna är säregna hantverk producerade i Chelles, Frankrike sedan 1954. Dom går att beställa i olika storlekar och är enkla och säkra att hantera. Välj mellan rostfritt stål eller emalj i luxuösa färger. Saluhallsspecialisten är exklusiv importör för den svenska marknaden och tar hem både elektriska och gasdrivna rotisserier till Sverige.

”Jag är glad att kunna berätta att våra gasdrivna rotisserier är certifierade till Stockholm gas”, avslutar Eric.

Läs mer på >> www.saluhallsspecialisten.se/


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap