Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kolgrilla inomhus med nytt filterKolgrilla inomhus med nytt filter

2012-05-25 02:05:14
Kolgrillning är ”back to basic” och få tillagningsätt efterlämnar en så unik smak som kolgrillat. Nu kan du erbjuda dina gäster kolgrillat året runt tack vare ett partikelfilter från SMOKI som renar grillsotet via vatten.


Grillarna tillverkas av italienska PEVA, finns i bredd från 70 cm och kan skräddarsys vid beställning. Kunden väljer även bland olika tillval som: ventilationskåpa, stativ, galler, integrerad eldstad m.m .

Kolen i sig sätter sin unika prägel och går att styra med olika typer av kol eftersom olika träslag har olika karaktär och brinntid.
Mängden lufttillförsel påverkar omfattningen av glödbädden varpå grillen har ett justerbart luftspjäll som enkelt justeras med hjälp av två handtag i framkant av grillen.

Ett unikt tvättsystem har specifikt utvecklats för att dämpa sot, fett samt en del av lukten som kommer ut från rökutsläpp av träugnar och kolgrillar. SMOKI filtret innehar ett tvättsystem där vatten rengör röken inne i grillen/ugnen och frigör renad luft i atmosfären. Enheten spelar en stor del i förebyggandet av luftföroreningar och eliminerar risk för skorstensbränder. Installationen kräver el, vatten-, avlopp- samt ventilationsanslutning och ventilationsrören skall vara rostfria.

Den 29-30 maj kommer REPRO Restaurangprodukter, i samarbete med PEVA grillar och SMOKI filter, att demonstrera och bjuda på kolgrillat i Södra salen på Slagthuset i Malmö.
En äkta italiensk pizzaiolo (Pizzamästare) kommer även att servera pizza, bakad i vedeldad ugn, samtidigt som det kommer att bjudas på äkta färsk gelato från VALMAR SCANDINAVIA AB.

Anmälan görs till >> grill@repro.se

Läs mer på >> www.repro.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap