Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Snillrikt modulbaserat kök till uteserveringenSnillrikt modulbaserat kök till uteserveringen

2012-05-06 08:56:46
OneQ’s nytänkande utekök består av stilrena moduler som lätt kan sättas ihop efter eget behov och tycke. Därmed kan grill-entusiaster skapa sina egna personliga utekökslösningar. Dom högst funktionella modulerna kan utrustas med gasbrännare, kolbädd, tepanyakigrill, skärbräda/avlastningsbord, vinkylare, en diskho med kran eller en öppen eld.


Modulerna kan snabbt kopplas samman på olika sätt för att passa individuella designlösningar så det är enkelt att ändra eller bygger ut efter behov. Och med en mängd olika insatser är det bara att välja den funktionalitet man vill ha.

Moduler för prepp, kylning, disk och mys
När ingredienserna ska förberedas finns det gott om lösningar. Det finns ”The Log” - en kraftig 4cm tjock skärbräda i trä, och ”The Chop” en kraftig 8cm tjock huggkubb i trä och ”Table” - ett avlastningsbord som är tillverkad utav en hygienisk polyeten plast.

Med ”Ice” kan man förvara grönsaker och sallader eller som en dryckeskylare. ”Wet” är systemets diskho med kran. Kranen kan kopplas till en vanlig vattenslang eller om det inte finns vatten i närheten, till en pump med vattenbehållare. Det finns ett sidobord för extra avlastning och en praktisk låda för grillverktygen, kryddor, mm som hakas på sidan av modulerna.

För de kyliga kvällarna kan uteköket till och med förses med ”The Fire” som omvandlar kolgrillen till en värmande vedbrasa.

Tre olika grillalternativ
Hjärtat av oneQ systemet är möjligheten att grilla på tre olika sätt. Gasgrillinsatsen har en kraftfull 8kW (27,000 btu) brännare med två rostfria brännarrör och överliggande skydd som avleder matfet. Kolgrillsinsatsen är tillverkad utav en kraftig, pulverlackerad stålkorg.

Askan samlas i en bricka under koltråget för enkel rengöring. Båda insatser har grillgaller som tillverkats utav rostfritt stål och kan förses med vindskydd, värmehylla och lock med inbyggd termometer.

Grillplattan, som även den är tillverkade utav rosfritt stål kan antingen användas som den är eller förses med en stålram för när grönsaker eller asiatisk mat ska tillagas.
Och med oneQ Kebab med sina 6 spett i en smart designade hållare, tillagar du kött fisk och grönsaker.

onQ kan även byggas in i egna konstruktioner och lämpar sig mycket bra på uteserveringen i sommar.

Läs mer på: www.bobajoy.com >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap