Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nu kan du bli gelatoexpert på en dagNu kan du bli gelatoexpert på en dag

2012-05-06 08:00:17
Vill du lära dig att göra riktig italiensk glass, gelato, starta glassbar eller bara uppdatera dina glassmaskiner? Nyligen startades Valmar Gelato Academy i Malmö. Här kan du lära dig allt om hur du tillverkar äkta gelato från grunden men du kan också köpa de frysar, glassmaskiner och tillbehör som behövs för just din verksamhet.


Att veta vilken utrustning som behövs för att tillverka glass och var man hittar de mest prisvärda produkterna kan vara svårt. För att underlätta för alla gelatoentusiaster ville Mats samla allt som behövs för att tillverka gelato under samma tak.

– Till Gelato Academy kan kunderna komma och prova, smaka och känna på gelato. Det är först när man har gjort det som man vet vilka maskiner som verkligen behövs för den egna produktionen, säger Mats Petrovic som är ansvarig för Valmar Gelato Academy.

Ett besök här börjar med glasstillverkning. Därefter är det dags att se över vilka maskiner som behövs för respektive verksamhet.

Michele Tajani är en av de som besökte Valmar Gelato Academy för en introduktion till gelatovärlden, han säger:
– Det är enastående att man som kund båda kan få se och testa de olika maskinerna innan man bestämmer sig. Dessutom är priset bra både på maskin- och råvarusidan.

Intresserad av att lära dig mer om gelato? Besök www.repro.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap