Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny mjölkfri & nyttig potatisgratängNy mjölkfri & nyttig potatisgratäng

2012-04-26 12:34:34
Nu lanseras den första mjölkfria potatisgratängen på marknaden. Gjord på svenskodlad potatis och med en fetthalt på endast 5 procent.


Gourmet Potatisgratäng lagas med Oatlys havrebaserade iMat och är ett nyttigare alternativ som endast innehåller vegetabiliska råvaror.

Den är färdig att värma i ugn eller mikro och är gjord på svenskodlad skivad potatis i en krämig gratängsås smaksatt med lök, vitlök och franska örtkryddor. Gratängen lanseras i två storlekar, 700 gram för 3 portioner och 1500 gram för 6-7 portioner.

– Vi ser ett ökande intresse hos våra kunder för mjölkfria och hälsosamma produkter, på den vägen fick vi idén om en nyttigare potatisgratäng som fungerar i många sammanhang, säger Tomas Sättlin, VD på Solanum Odlarna som lanserar gratängen.

Gourmet Potatisgratäng lanseras i dagligvaruhandeln vecka 19.


Fakta
Näringsvärde per 100g 1 port ca 225g
Energivärde 380 kj 855 kj
Energivärde 90 kcal 205 kcal
Protein 1,5 g 3,5 g
Kolhydrat 10 g 23 g
Fett 5 g 11 g


Läs mer här: www.solanumodlarna.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap