Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - EU kan komma att reglera halk-säkerheten i restaurangkökEU kan komma att reglera halk-säkerheten i restaurangkök

2012-04-26 11:12:26
Frågan om halksäkerheten i bl a restaurangkök har nu uppmärksammats av EU och nya lagar kan vara att vänta gällande regler och övervakning av farliga golv. Över 30 % av alla fall- och halkolyckor sker på arbetsplatsen och särskilt restaurangköken är hårt drabbade.


EU betonar vikten av att arbetsgivaren ser över sina golv och ger sina anställda rätt och säkra skor i den riskfyllda miljö som bl a restaurangköken tillhör. I USA och har frågan redan fått flera av dom stora kedjorna som McDonald’s, Budweiser, Taco Bell, Pizza Hut, och KFC att se över sin säkerhet ordentligt och i England har företagen Mars, Nestlé, Kellogg’soch Jacobs också uppmärksammat och vidtagit åtgärder i samma frågor.

För dom här kedjorna har valet fallit på skor från Shoes For Crews. Skorna, som är kända för sin unika anti-halksula och som har en lång slit-tålighet. Skorna finns både med stålhätta (EN345 certifierade) såväl som standardskor.

Läs mer här: www.tellefsen.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap