Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Investera i skräddarsydda menypärmar till din restaurangInvestera i skräddarsydda menypärmar till din restaurang

2012-04-09 04:00:51
Många restaurangägare lägger ner mycket tid och pengar på sin restaurang. Man inreder och renoverar för stora summor men den ack så viktiga menypärmen glöms ofta bort. Det finns många alternativ till tråkiga plastmenyer för den som vill bibehålla en röd tråd i sin grafiska profil.


Restaurangens meny är ett av de första intrycken man förmedlar till en gäst och med fördel så har man inkluderat sin grafiska profil redan här. Möjligheterna till utformning är i stort sett obegränsade när det gäller motiv, färg och format.

Företaget GastroTopCard har specialiserat sig på just menypärmar. Pärmarna görs för hand vid beställning så kunden all möjlighet att vara med att välja motiv, färg och format. Ett väldigt populärt material är cellofanlaminerad kartong där kartongen kan individualtryckas och alltså göras med, i stort sett, vilket motiv eller bild som helst.

En storsäljare är MEDICI, som är tillverkad i ett bokbindarmaterial i väv. För att göra dessa personliga präglar man och/eller stansar man sitt motiv på pärmen vilket ger gästen ett professionellt intryck.

DEGUSTA är gjord i vadderat konstläder som ger ett gediget intryck. Materialet finns i tio olika färger så att menypärmen kan framställas utefter just din grafiska profil.

LINGUA har en rygg som är gjord i bokbindarväv och Medici i cellofanlaminerad kartong som man kan gestalta precis som man vill även med egna bilder och motiv allt för att få en röd tråd genom inredning och design.

Läs mer på >> www.gastrotopcard.com

Eller besök GastroTopCard’s monter A04:10 på www. gastronord.se, 24-27 april, för att se produkterna live.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap