Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Vinordic Skolan och champagnebar i isVinordic Skolan och champagnebar i is

2012-04-04 06:50:47
Den 25-27 april är det dags för Vinordic, norra Europas största fackmässa för öl, vin, sprit och cider. Mässan bjuder besökarna bland annat på nyheten Vinordic Skolan, en champagnebar i is och Vinordic Rosé Wine Tasting Bar.


En nyhet för årets mässa är Vinordic Skolan. Skolan utbildar inom flera dryckesområden; öl, vin, sprit, alkoholfritt, cider, drinkar/cocktails, blanddrycker med mera.

På en scen avskilt men lättillgängligt pågår föreläsningar under mässans alla dagar från kl. 10.30 till en timme före stängning.

Föredragshållarna är bland andra:
- Josephine Edelskog, sommelier, författare, journalist och glasdesigner.
- Per Hermansson, sensorikchef Pernod-Ricard.
- David Haller, Sommelier Österreich.
- Peter Bronsman, ordförande i AICV (den europeiska. ciderorganisationen) VD Kopparbergs Bryggeri.
- Ove Boudin, författare till boken Grappa: Italien på flaska.

Föredragen är kostnadsfria.

- Vi vill ge våra besökare mervärde i form av kunskap. På ett lätt och effektivt sätt kommer vi att servera kunskap om alkoholhaltiga drycker i korta 30-minutersföreläsningar på en av våra scener, berättar Daniel Fritzdorf, projektledare för Vinordic och GastroNord.

I samarbete med Josephine Edelskog och Munskänkarna bygger Vinordic en champagnebar av is, i år döpt till Josephine Edelskogs Champagnebar. Bakom arrangemanget står den välkända sommelieren och författaren Josephine Edelskog. Hon är den enda kvinnan i Norden som har titeln dame de Officier. Josephine Edelskog innehar också Medocordern i Bordeaux, riddare i Champagne och är författare till boken "Champagne: din guide till njutning". I isbaren kommer hon att förmedla champagnens njutning, väcka besökarnas nyfikenhet och trigga deras passion för smak och doft. Baren görs i samarbete med La Gott och is-skulptör och konditor Lennart Landh.

Vinordic Rosé Wine Tasting Bar
För andra gången i rad arrangeras Vinordics rosévinbar under namnet Rosé Wine Tasting. Här finns handplockade topproséviner från hela världen. Rosévinbaren görs i samarbete med Blaise de la Croix, pr-konsulten som brinner för rosé.


www.vinordic.se, 25-27 april och www.gastronord.se, 24-27 april, är norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Mässorna arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap