Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny serie kockknivar att använda på egen riskNy serie kockknivar att använda på egen risk

2012-03-29 02:24:50
Det finns många vackra knivar på marknaden, ett exempel på det är den nya Shun Premier-serien som är unik eftersom att all hamring och damaskering av bladen fortfarande sker för hand. Det är just handarbetet som gör att inte en kniv som lämnar fabriken är den andra lik.


Förpackningar pryds med texten ”Use at your own risk” vilket kan vara lämpligt. Knivarna har en kärna i det hårda stålet VG-10 som härdats för att kunna slipas till en extrem skärpa. Sedan omgärdas kärnan av 16 lager mjukare stål på varje sida, detta ger en serie knivar med hela 33 lager stål!

Handtaget är av det praktiska och hygieniska materialet Pakkawood med valnötsfinish. I Shun Premier serien finns även en Limited edition kniv, en santokukniv på 19,5 cm. Denna kniv är designad av den tyske stjärnkocken Tim Mälzer och kommer att visas på www. gastronord.se i Sundqvists monter A05:38.

Fakta
• Serien innefattar 9 modeller
• 33 lager stål, med en kärna av VG-10-stål och yttre lager i mjukare stål.
• Hårdhet 61 grader Rockwell.
• Handtag av Pakkawood med valnötsfinish

Läs mer på www.sundqvist.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap