Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Flera fördelar med ett dynamiskt bokningssystemFlera fördelar med ett dynamiskt bokningssystem

2012-03-28 12:45:52
Många bokningssystem är gjorda för stora hotellkedjor och har därför många funktioner som inte ett mindre hotell eller vandrarhem behöver. För en mindre enhet kan det vara viktigare med flexibilitet, anpassningsbarhet och att kunna jobba nära sin leverantör.


Sirvoy är ett bokningssystem som används av hotell, vandrarhem, campingar runt om i landet och har låtit användarna själva vara en del i utvecklingen sedan starten 2008.

” - Alla funktioner vi har utvecklat sedan starten har grundat sig på användarnas önskemål.”säger Jonas Holmbacka på Sirvoy. Det senaste året har vi bl.a. gjort det möjligt att:

• Koppla systemet till Expedias bokningssajter (hotels.com, venere.com, m.fl.)
• Ta emot bokningar via Facebook
• Ha fler användare till samma konto

” - En stor fördel med att låta utvecklingen ske gradvis tillsammans med användarna, förutom att de funktioner som utvecklas är önskade och användbara, är att kostnaderna kan hållas nere och därmed kan man som leverantör erbjuda ett bokningssystem till en lägre kostnad.

Vi ser det som en utmaning att få tillmötesgå våra kunder och att möta deras behov. Framåt satsar vi på att skapa fler kopplingar mot bokningsajter”, avslutar Jonas.

Läs mer på >> www.sirvoy.se


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap