Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Innovativ kaffemaskin som frigör värdefullt utrymmeInnovativ kaffemaskin som frigör värdefullt utrymme

2012-03-27 11:25:58
Nya kaffemaskinen TopBrewer är en innovativ världsnyhet som har skapat en helt ny kategori inom kaffehantering. En stor kaffemaskin ersätts av en liten kran och förutom kaffe så serverar maskinen även juice, kylt/kolsyrat/varmt vatten och varm/kall mjölk. Som skummet på cappuccinon så är den även kompatibel med din Iphone och Ipad.


Med sin nya kaffemaskin har Scanomat tagit den vanliga kaffemaskinen och gjort den extraordinär. TopBrewer har utformats för att kunna producera ett exemplariskt kaffe för att tillfredsställa de mest kräsna av baristor.

Tar minimalt med plats
Med sin eleganta kran, som är integrerad i bordsskivan, utnyttjas ett minimalt utrymme som skapar en mycket mer interaktiv kaffeupplevelse än med traditionella kaffemaskiner. Kranen är designad att vara både höj-och sänkbar samt roterande. Detta innebär att du kan servera allt från en liten kopp espresso till en hel kanna kaffe.

Världens minsta mjölkskummare
Mjölkskummaren är patenterad och den minsta av sitt slag i världen och placerat den längst ut i spetsen av kranen. Färsk mjölk värms ”on demand” och skummas till den rätta konsistensen. Tack vare självrengöringssystemet så rengör TopBrewer alla sina slangar med vatten efter varje kopp som serveras.

Anslut till Iphone eller Ipad
TopBrewerserien är även unik genom att vara kompatibel med både iPhone och iPad. Anslut snabbt till maskinen och välj bland de tillgängliga dryckerna- eller ha ditt favoritkaffe förprogrammerat och få det precis som du vill ha det. Det går även att använda touchpanelen som är integrerad i bordskivan till att välja kaffedrink.

Läs mer på >> www.scanomat.se

Eller besök Scanomats monter A16:02 på www. gastronord.se, 24-27 april, för en livedemonstration.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap