Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny grovdiskmaskin som gynnar både plånbok och miljöNy grovdiskmaskin som gynnar både plånbok och miljö

2012-03-20 02:19:55
Nu släpps den femte i raden av grovdiskmaskiner i e-serien från Granuldisk. Nykomlingen presenterades för första gången för omvärlden i Hamburg då den lanserades på öppningsdagen av branschmässan INTERNORGA 2012. ”Granule Smart” som modellen heter har flera fördelar när det kommer till miljömässig hållbarhet, bra diskekonomi och platseffektivitet.


Granule Smart har ett diskresultat som håller hög standard och har en kapacitet på upp till 180 GN 1/1 kantiner i timmen. Maskinen ryms på mindre än en kvadratmeters golvyta vilket är positivt för kök med begränsade ytor. Den nya maskinen har dessutom ett integrerat bord när luckan öppnas, vilket även det är en välkommen nyhet för kök med ont om plats.

Granuldisk installationer innebär ofta rejäla besparingar i kökets vattenförbrukning, tack vare att det inte finns behov av att fördiska och tack vare att granulerna gör grovjobbet. Dom stora vattenbesparingarna som kan vara upp till flera tusen liter om dagen har också en omfattande inverkan på energiförbrukningen eftersom det blir mindre vatten att värma.

Jämfört med manuell grovdisk i diskhoar och till vattengrovdisk-maskiner som båda kräver fördiskning så det många fördelar med at diska med granuler. Granule Smart använder så lite som 4 liter sköljvatten per diskcykel. Med denna miljösmarta utrustning i diskrummet bidrar grovdisken till att göra verksamheten mera resurssnål och hållbar.

Genom att man som brukar slipper fördisken så kommer grytor och kantiner också snabbare tillbaka till köket och kan användas igen. Detta skapar ett bättre flow för kockarna och underlättar i det dagliga arbetet.

-------------------
Fakta granuler
-------------------
Granuler är små blå plastkulor som tillsammans med vatten används för att mekaniskt skrubba grytor och kantiner rena. Den blästrande kraften kombinerad med höga temperaturer diskar hygieniskt rent. Maskinerna är resurssnåla och använder mindre vatten, energi och diskmedel än en traditionell grovdisklösning. Några av fördelarna är bättre ekonomi, mindre miljöpåverkan och att man slipper fördisk.

Läs mer på >> www.granuldisk.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap