Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Svensk duklösning utnämnd till Årets mest innovativa produktSvensk duklösning utnämnd till Årets mest innovativa produkt

2012-03-17 05:24:07
Bordsdukningsföretaget Duni vann det prestigefyllda priset Årets mest innovativa produkt som delades ut vid den stora internationella Hotell- och Restaurangmässan Horecatel i Belgien. Duni tog hem vinsten med sitt nya dukmaterialet Evolin – ett hybridmaterial för att efterlikna linnets känsla och utseende.


Juryn imponerades av materialets unika kvaliteter och motivering lyder: ”Evolin är ett perfekt alternativ till linne och har en fin kvalitet! Med Evolin är det alltid trevligt och rent till en fast kostnad och dessutom är duken helt framställd av förnyelsebart material”.

Med en stor investering i forskning och utveckling har Duni lyckats ta fram ett helt nytt dukmaterial med linnets elegans, lyster och höga standard men som samtidigt bidrar till en mer kostnadseffektiv hantering för restaurangerna.

– Priset betyder mycket för oss. Det har varit en stor satsning att ta fram denna innovativa och unika produkt som på allvar kan utmana linne. Vi är stolta över att vårt dukmaterial blivit uppmärksammat som det revolutionerande material det verkligen är, säger Dunis VD och koncernchef Fredrik von Oelreich.

Det prisade materialet som nu lanseras för hotell och restauranger runt om i Europa var också en av finalisterna till Årets Innovation vid den stora internationella fackmässan Hotelympia i England under februari. Materialet är FSC-märkt hybridmaterial och fullt komposterbart.

Läs mer på >> www.evolutionoflinen.com
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap