Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nya idéer förändrar uthyrningsbranschenNya idéer förändrar uthyrningsbranschen

2012-03-02 03:32:51
Uthyrning av köksutrustning, porslin och eventmöbler bygger på ett behov av flexibilitet och anpassningsbarhet. Men tänk om den flexibiliteten inte är tillräcklig? Nya idéer kan vara på väg att kasta omkull branschens förutsättningar.


Event– och festvärlden söker hela tiden nya sätt att bli effektivare. Effektivitet kräver flexibilitet, så därför är uthyrning kanske inte alltid det bästa alternativet.
Mycket riktigt har man på Westmans Uthyrningsservice på senare år märkt en förändring i kundernas behov. De som gång på gång hyr kommer fram till att det i längden kan vara bättre att köpa varorna. Därför har Westmans utarbetat en modell som gör att kunden inte behöver söka sig någon annanstans när behoven förändras, man har börjat kombinera köp och uthyrning. Istället för att fortsätta att hyra samma utrustning gång på gång kan arrangören köpa varan av Westmans, i ett avtal som är fördelaktig för kunden eftersom företaget garanterar återköp.
– Det är ett leasingupplägg, kunden kan testa varan innan man köper den, berättar Boine Josefsson på Westmans.

Underlättar inköpet av utrustning
På det här viset blir det också logiskt för kunden att använda en kombination av hyrd och köpt utrustning, vilket dämpar den tunga kostnaden i att köpa in all utrustning på en gång.
– Så vitt jag vet är vi de enda som erbjuder den här kombinationen av uthyrning och försäljning. Det är en unik idé, säger Boine Josefsson.

Det återstår att se om Westmans nya modell blir framgångsrik, men Boine Josefsson ser positivt på möjligheterna.
– Jag tror att vi ligger rätt i tiden med det här. Det här är en bransch i ständig förändring, den kräver flexibla lösningar.

Läs mer på www.westmans.se/
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap