Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Stabila bord från Lund vann prestigefyllt innovationspris i LondonStabila bord från Lund vann prestigefyllt innovationspris i London

2012-03-02 11:37:42
Det var en stolt Sven Henningsson, entreprenör bakom StableTable, som fick motta det prestigefyllda ”Innovation Award – Interiors & Design” på Hotelympia 2012 i London. Prisutdelare var ingen mindre än Jason Atherton, kock med egen Michelin-stjärna och Gordon Ramseys högra hand under nära ett decennium.


”Innovation är nyckeln till all framgång. Men nya idéer och produkter kräver också framsynta individer och företagare och vi har fått uppleva en imponerande nivå under arbetet med att kora vinnaren”, sa Jason Atherton vid prisutdelningen.

Bland över 130 bidrag från utsågs sex finalister i varje kategori. Dessa fick presentera sina innovationer och svara på frågor från en namnkunnig expertpanel. Tänk Draknästet eller Dragon’s Den! Finalisternas produkter visades också upp för besökande branschfolk.

”Det var hård kamp ända fram till målsnöret”, avslöjade juryordförande Stirling Johnstone för Sven Henningsson efter prisutdelningen. ”StableTable är häpnadsväckande och fungerar verkligen. Hur ni bygger ert företag kring produkten bidrog också till er framgång. Vi ser att ni arbetar långsiktigt och är här för att fortsätta utveckla er produkt.”

Företaget grundades för knappt tre år sedan. Sedan dess har det gått fort. Försäljningen i de Skandinaviska länderna påbörjades så snart bolaget bildats och hade efter tre år trefaldigats. Det är en lång lista med kvalitetskrogar som kunder: Radisson i Trysil, Nobis i Stockholm, Incontro i Göteborg och Restaurang Stortorget i hemmastaden Lund.

”Nu fortsätter vi att växa utanför Skandinavien”, berättar Lena Henningsson, den andra halvan i duon bakom StableTable. ”Sedan ett par månader satsar vi på den engelska marknaden och vi hoppas vi att Innovationspriset ska ge draghjälp, liksom sommar-OS.”

Läs mer på >> www.stabletable.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap