Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Unik & mobil serveringsstation för soppaUnik & mobil serveringsstation för soppa

2012-02-20 07:55:53
Nyligen lanserades en genomtänkt serveringsmodul för soppa. Med sin mycket unika och uppseendeväckande design är det en riktig ”eye catcher” och en välkommet alternativ för den som är på jakt efter en mobil serveringsstation.


Vi blev nyfikna och hörde av oss och ställde några snabba frågor till Göran Pändel Berggren VD på Soppsleven Sverige AB som är företaget som ligger bakom produkten.

Vad var det som väckte idén om Soppsleven?
- Det är en idé som Thomas fick redan för 10 år sedan, trött på korv och hamburgare som fast food. Så han sökte helt enkelt ett alternativ till detta som tilltalar den som är lite mer kostmedveten. Soppa är nyttigt och variationerna är oändliga.

Hur kom ni fram till designen?
- Grundidén var ju en modul att servera soppa och gryträtter från och kopplingen mellan soppa och slev är ju stark. Att den skulle se ut som en slev var klart från början. Thomas har stått för både design och även gjort konstruktioner för hjul, ben, medar mm.

Fungerar det att servera annat än soppa och gryträtter ?
- Absolut! Vi har använt den vid sportarrangemang och serverat lasagne, wok och även kalla rätter, då med kylplattor eller is under.

Var finns er målgrupp?
- Sport- och idrottsarenor, food courts, gallerior, utomhusarrangemang där mobila måltidslösningar krävs, events både in door/out door.

Har ni provat Soppsleven i skarpt läge?
- Vi har provkört den på Solvalla och i vip-lounger i samband med elitseriematcher i badminton och den har visat sig vara en riktig eye catcher som drar folk till sig.

Hur gör man för att profilera sin ”Soppslev”?
- Det går att foliera och strajpa soppsleven så att den stämmer överens med ex sin restaurangs grafiska profil eller om man vill sälja reklamplats på sleven vid t ex sport- och idrottsarrangemang. Vi hjälper även till med detta via en samarbetspartner.

Det är en ganska stor pjäs. Hur är den att hantera vid transporter etc?
- Vikten är låga 45kg och genom att ”handtaget” på sleven är lätt att lyfta av tar den lite plats vid flytt i skåpbil eller täckt släp. Den har dessutom både avtagbara hjul och medar om man vill placera den i ex fjällmiljö.

Läs mer på >> www.soppsleven.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap