Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En traditionell överjäst ölklassiker med anor från 1800 taletEn traditionell överjäst ölklassiker med anor från 1800 talet

2012-02-09 10:26:29
1800-talets segertåg drog över Europa och det innebar bland annat att många traditionella överjästa öltyper fick ge vika för det mer populära underjästa lagerölet. Altbier finns dock fortfarande kvar. Nils Oscar Company ger härmed sin tolkning av öltypen Altbier som är en traditionell överjäst klassiker.


Alt som betyder gammal på tyska syftar till att ölet är överjäst (man har använt sig av den gamla jäsningsmetoden). Nils Oscar Company har gjort en egen tolkning av denna öl och lanserar nu en vackert kopparfärgad öl som är kryddad med humle från Spalt.

Nils Oscar Ctrl Alt Delete har lätt rostade toner och en väl balanserad beska som passar bra till grillade maträtter, rostade rotfrukter, sallader eller varför inte en bit hårdost?
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap