Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny hygienisk selfservice lösning för snacksNy hygienisk selfservice lösning för snacks

2012-02-09 09:44:49
Dagens behållare för lösgodis och snacks har sett likadana ut i många år. Men med dagens krav på renlighet, produktkvalitet och enkel hantering finns det mycket kvar att göra. Kunden vill ha en välsmakande och nyttig produkt medans restaurangen eller caféet vill ha ett attraktivt erbjudande till gästen.


Med SnackZ finns det nu en lösning som tillfredställer båda dessa behov.

Lösvikts snacks är en god idé – kunden får välja fritt bland de smaker de själv vill ha. Men sättet som de säljs på har sina begränsningar. Befintliga behållare gör att kunder kommer i direkt kontakt med produkterna och därmed finns en stor risk för kontaminering.

Dessutom finns det ingen garanti att olika produkter inte hamnar i fel behållare när folk plockar sina snacks vilket skapar problem för allergiker. Även kontaminering av luftburna dofter är ett problem t ex vid försäljning på bensinstationer. Och vart efter fler och fler konsumenter ställer högre krav på kvalitet, sista försäljningsdatum och ursprungsland i den mat de köper, behövs en ny lösning.

Enkel och hygienisk
SnackZ Zafe Dosing System består av en försluten behållare som är helt återvinningsbar. Ett patenterad munstyckte gör att kunden lätt portionerar ut den mängd produkt som önskas med ett enkelt vrid på handtaget. För att säkra produktens kvalitet förpackas innehållet under mycket rena förhållanden och behållarens munstycke är försluten fram tills den dag den sätts fast i displaystället.

Varje behållare har ett bäst före datum samt en kod som visar batchnummret. I och med att produkterna inte exponeras i luften som sker med traditionella behållarlösningar, håller SnackZ fräscha medan konsistensen och smaken blir kvar.

Smidiga displayställ
Displayställen är designade för att passa in i de flesta butiksmiljöer. Den vanligaste storleken tar 10 behållare och är endast 35 cm bred (plus 10 cm med påsbehållare fast på sidan).
- Lösningen ger ett mervärde i försäljningen av SnackZ produkter, säger Daniel Cooper på Integration AB marknadsför SnackZ i Sverige. Vi har redan märkt hur de nya behållarna lockar till sig kunder vilket ger ökade försäljning. Det finns även ställ för två eller fyra behållare vilket är perfekt för bardiskar, caféer och restauranger.

Läs mer på >> www.bobajoy.com/snackz
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap