Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Dags att anmäla restaurangen till Krogveckan 16-29 februari 2012Dags att anmäla restaurangen till Krogveckan 16-29 februari 2012

2012-01-13 12:07:02
Bookatables succé Krogveckan är tillbaka och denna gång förlängs eventet till två veckor. Mitt under den mörka februarimånaden förgyller Krogveckan tillvaron för både krögare och gäster när Bookatable.com, Livebookings konsumentsajt, bjuder in.


Under Krogveckan 16-29 februari får gäster erbjudandet att äta två rätter för 200 kronor per person, från restaurangens ordinarie meny eller en specialkomponerad meny. Genom att erbjuda ett riktigt bra pris sänks tröskeln för att gästerna ska våga prova nya restauranger och en anledning att unna sig det lilla extra såsom ett vinpaket eller en dessert. Vid Krogveckan i höstas besökte 20 000 matgäster Krogveckan. 83 % av gästerna valde att besöka en ny restaurang.

De restauranger som väljer att medverka i Krogveckan kan räkna med en rejäl skjuts framåt både vad gäller att fylla borden under en vanligtvis lugnare period samt att få nya stamgäster.

- Det bästa med krogveckan är ett ökat gästflöde i lugna perioder samt att det kommer ner många "nya" gäster som inte varit hos oss förut...
Det är ett utomordentligt sätt för oss att nå kundkretsar som vi i normala fall inte når ut till. Många av våra Krogveckan- bokningar leder till återkommande gäster och hjälper oss att öka vår omsättning, säger Emil Fast, restaurangchef på Winjas Ost & Vinkällare.

Även i år kommer Krogveckan att marknadsföras brett, och de medverkande restaurangerna kan se fram emot exponering via en omfattande e-postkampanj, i social medier, genom PR samt via partners såsom American Express, Ticnet och alltomstockholm.

Anmälan till Krogveckan görs direkt på >> www.bookatable.com/krogveckan-anmalan

OBS! Sista dag för anmälan är 31:a januari.

Bokningen av bord görs via webbsidan www.bookatable.com och börjar den 8:e februari.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap