Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - "Den snabbaste utvärderingen någonsin i modern historia""Den snabbaste utvärderingen någonsin i modern historia"

2012-01-04 07:40:49
SENASTE NYTT FRÅN MOMSBLOGGEN >> I veckan så har vi varit med om den snabbaste utvärdering någonsin. Plötsligt så satte det fart Facebook efter att TV4 sände ett inslag om att momssänknigen inte slagit igenom på krogarna! Det handlar inte bara om att priserna skall sänkas utan detta är arbetfrämjande åtgärd...


Ekonomi%2019:10

Det handlar inte bara om att priserna skall sänkas utan detta är arbetfrämjande åtgärd.

I första hand så skapar detta utrymme så att den lille företagaren får möjligheter att utveckla sina företag genom att vi kan anställa. Sedan att vi med gemmensamma krafter städar bort dom oseriösa i branchen!
Det skall helt enkelt löna sig att jobba vitt.

Snälla ge oss lite tid att få lite andrum så kommer ni att se att detta var någoting väldigt bra för branchen...

Å`FRAMFÖRALLT LYSSNA PÅ DEN LILLE FÖRETAGARENS VARDAG OCH TA TILL ER VAD DETTA KOMMER ATT BETYDA FÖR KRÖGARNA I SMÅ SAMHÄLLEN SAMT I GLESBYGD.

Blogginlägget är skrivet av Mats Eriksson som blivit utsedd till Årets Lobbyist efter sina flitiga rapporter kring krogmomsen. Vi hjälper Mats att nå ut eftersom vi tycker att han kämpar för en väldigt god sak. Följ och kommentera gärna hans inlägg på www.momsbloggen.se. >>

Maila även gärna till mats.eriksson@matsevents.se och berätta vad detta betyder för dig och ditt företag så lägger han ut detta på Momsbloggen.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap