Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Så blir du av med restaurangens trognaste ”stamgäst”Så blir du av med restaurangens trognaste ”stamgäst”

2012-01-03 03:00:37
Den envisa bananflugan är en trogen men ovälkommen stammis på många av Sveriges restauranger. Problemen kvarstår ofta år efter år med irritationer för såväl personal och kunder. Lösningen på problemet är enkel tack vare en svensk uppfinning.Ander Löthman är en av upphovsmännen till ett nytt preparat som råder bot på problemet:

” Efter att ha insett vilket problem bananflugorna orsakar för vanliga privatpersoner men även för hotell- & restauranger, så började vi att testa fram en flytande lösning med målet att passa alla inomhusmiljöer och som skulle eliminera bananflugorna för gott. Dom digra testerna tog ca 8 år innan vi kom fram till en fälla med goda fångstmöjligheter och en tillräcklig verkningsgrad”, berättar Anders.

Den slutliga lösningen på problemet blev en blandning av an och nonjoniska tensider blandande med aromatiska aromämnen. Blandningens sammansättning är giftfri och ofarlig att förtära vilket ger den ett brett användningsområde.

Bananflugefällan är lätt att använda. Man skruvar helt enkelt av locket och placerar fällan i närheten av källan där bananflugorna finns. Vätskan har då en avdunstande effekt som flugorna inte kan motstå. Flugorna lockas ner i behållare och drunknar. I öppet läge förebygger den även äggläggningen som annars är en mycket snabb process och som ger upphov till en ökande stam med flugor i restaurangen.

Fällan är att den är liten och tar ingen plats, miljövänlig och kräver ingen elförsörjning.

” Vi har märkt att personalen i restaurangerna är mest nöjda med Bananflugefällan i köket och baren där äggläggningen är störst. Detta ger en ökad trivsel för såväl gäster som personal. Även hotell har märkt positiva resultat eftersom man här ofta ställer ut fruktkorgar i konferensutrymmen och receptionen ”, förklarar Anders.

Läs mer på www.bananflugefallan.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap