Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Utrustningsmässa i Göteborg 18 - 19 Januari för hotell- & restaurangUtrustningsmässa i Göteborg 18 - 19 Januari för hotell- & restaurang

2011-12-27 12:03:25
För andra året anordnas en mässa under två dagar i Göteborg som gästas av ledande leverantörer inom restaurang och storkök där dem kommer att inspirera, demonstrera och vägleda mässans besökare.


Mässan anordnas av restaurangutrustningsleverantören Rancold som strävar efter att göra den årliga mässan till en självklar mötesplats för hotell och restaurangbranschen där nya band knyts och gamla stärks.

På plats kommer det att finnas flera nyheter inom restaurang och hotell samtidigt som ni kan ta del av personlig rådgivning ifrån olika leverantörer av restaurangutrustning. Arrangören bjuder på tilltugg & förtäring och anordnar även ett lotteri där man kan vinna fina priser.

Utbudet på utrustningssidan i restaurangbranschen förnyas ständigt och det är viktigt att hålla sig uppdaterad om utvecklingen. Mässans leverantörer kommer att visa hur deras utrustning kan användas för att tillaga mångkulturell mat med utgångspunkt för fest och glädje. Genom att ta vara på den kultur och kunskap som finns hos alla som arbetar med att planera och laga mat till många, skapas nya traditioner och roligare måltider.

Läs mer på www.rancold.com >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap