Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Retro menytavlor är åter på tapetenRetro menytavlor är åter på tapeten

2011-12-07 06:14:56
Många minns de gamla menytavlorna med limmad sammet eller filt på spårade träplattor och vita bokstäver. Nu finns dom i nyproduktion efter att ha varit svåra att hitta. Tavlorna ger ett tydligt och snyggt intryck jämfört med ofta klumpigt textade griffeltavlor och liknande.


Produkten exporterades över hela Europa och till Kanada. I början av 1950-talet kom en förfrågan från FN som ville utrusta hela FN-skrapan med skyltsystemet, men något kom emellan och det blev inga dörrskyltar med vita plastbokstäver i FN-skrapan i New York.

Idag är systemet utvecklat och den blå sammetsplattan ersatt av infärgad och spårfrästa gummiplattor som kan fås i fler olika färger. Systemet används idag flitigt i restauranger, barer och caféer och även på hotell.

Tavlorna kan enkelt integreras i inredningen och ges ett unikt utseende med det breda utbudet av plastbokstäver och ramar i aluminium, rostfritt eller trä.

Företaget P3N levererar systemet och lagerhåller de vita plastbokstäverna i fler olika storlekar. Dessutom finns ett unikt sortiment av infärgade plastbokstäver i varierande storlekar. Det är över 30 år sedan man slutade gjuta bokstäverna i färg och hela det kvarvarande lagret av färgade bokstäver finns idag hos P3N.

Läs mer på www.p3n.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap