Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för 100% glutenfritt café i ÖrebroPremiär för 100% glutenfritt café i Örebro

2011-11-29 06:02:42
Cafébesökande glutenintolerenta erbjuds ofta ett smalare utbud av godsaker till sitt fika. Detta blir det ändring på när Heléns Glutenfria i Örebro öppnar café i sina lokaler för att på så sätt sprida sitt glutenfria budskap.Helén Karlsson som driver Heléns Glutenfria tror att de kan få fler kunder att få upp ögonen för produkterna på det sättet. Om kunderna kan sitta ner på caféet så kan de sen börja fråga efter smörgåsar och bullar från Heléns Glutenfria även hos andra caféer, bagerier och restauranger.

”Vi har många kunder som kommer långväga ifrån för att handla och jag tror att ett café kan locka hit ännu fler". Det kommer att finnas färskt kaffebröd och en del matbröd som man också ordnar mackor på efter beställning. ”, berättar Helén.

Heléns Glutenfria har varit igång i flera år och varor skickas över hela Sverige, bland annat till ICA:s centrala lager samt till Wayne´s coffee både i Sverige, Norge och Finland.

Läs mer på www.helensglutenfria.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap