Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Mobilappen för presentation av matsedelnMobilappen för presentation av matsedeln

2011-11-29 05:47:14
För användare av Mashie, det Internet-baserade verksamhetssystemet för storkök och restaurang, finns nu möjligheten att publicera t.ex. skolmatsedlarna till elevernas och föräldrarnas mobiltelefoner på ett mycket enkelt sätt.Att på ett smakfullt sätt presentera matsedlar och menyer för sina ätande gäster ska vara enkelt och det är många som är intresserade av vad som erbjuds från köket eller restaurangen.
Det kan vara lunchen för barnens skola, veckomatsedlarna för äldreomsorgen och hemtjänsten eller lunch- och cateringmenyerna från personalrestaurangen. Vad är mer naturligt för gästerna än att hitta informationen i sin mobiltelefon?

Med tilläggsmodulen "Webbpublicering Matsedel" kan matsedlar och menyer från Mashie-systemet helt automatiskt publiceras direkt till en webbplats och med Matsedelsappen når man även mobila användare.

Användaren söker i sin tur fram appen "Mashie" på Android Market eller App Store, installera på sin telefon och söka fram "sin" matsedel. Matsedeln, ev bild på måltiden, näringspresentation och märkningar presenteras överskådligt.

Förutsättningen är att köket/restaurangen använder Mashie-systemet för matsedels- och menyplaneringen.

Mashie är ett helt Internet-baserat verksamhetssystem för planering och produktion av måltider som används av många kommuner, landsting, cateringkedjor och enskilda restauranger. Med Mashie får man ett verktyg bland annat för näringsberäkning av recept och matsedlar, planering, produktion och distribution av måltider samt kostnadsuppföljning i alla led.


För att enkelt nå ut med informationen till exempel till elever i skolorna, så har företaget även tagit fram ett promotion-kit med bland annat affischer.

Läs mer på >> www.mashie.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap