Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hur upplever svenskar servicen på hotell?Hur upplever svenskar servicen på hotell?

2011-11-29 05:26:40
Varje månad presenterar vi resultatet på två frågor från undersökningen om svenskars hotellvanor för att få statistik och fakta om hur egenskaper som servicenivå påverkar kundernas upplevelse av hotellen. I december har turen kommit till specialbeställningar till hotellrummet.


Beställningar till rummet fungerar inte alltid
Sammanlagt 28 % (se diagram ovan) har upplevt att det de i förväg har beställt till rummet, till exempel en barnsäng eller en fruktkorg, inte har varit på plats vid ankomst.

FRÅGA >>Hur ofta händer det att något du har beställt till rummet inte finns där när du anländer?Var tionde gäst får vänta mer än tjugo minuter på önskemål
Av de gäster som har haft några särskilda önskemål eller förfrågningar har 11 % fått vänta mer än 20 minuter på att personalen ska agera. 84 % har fått sina önskemål/förfrågningar besvarade inom 20 minuter.

FRÅGA >> Hur snabbt har hotellpersonalen agerat på dina önskemål/förfrågningar?

Undersökningen är gjord av Cint/Hoist Technology

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap