Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Värme på rätt ställe tack vare intelligenta ugnarVärme på rätt ställe tack vare intelligenta ugnar

2011-10-26 06:00:49
Nyligen lanserade Rational sin nya generation ugnar i Sverige. Ugnarna går under benämningen SelfCookingCenter whitefficency som står för en ny dynamisk luftcirkulation som gör att värmen fördelas optimalt och verkar där den behövs mest.


Den nya generationen ugnar har fått en högre energi- och ångtäthet som ökar beskickningstätheten och sänker resursförbrukningen. Beskickningskapaciteten ökar med 30 % i ett ugnsutrymme lika stort som hos föregångaren samtidigt som resursförbrukning är 20 % lägre än hos konventionella kombiugnar.

Användningsområdet har breddats. Bl. a . tack vare den kraftfulla ånggenereringen med helt ny reglering som gör det möjligt att tillaga färsk pasta och med nya bakfunktioner.

Efficient LevelControl, visar användaren vilka olika produkter som kan tillagas samtidigt och genom smarta blandbeskickningar blir matproduktionen 30 % snabbare. Varje enskild gejdernivå övervakas separat. Systemet korrigerar tillagningstiden på ett intelligent sätt utefter produktens storlek, hur ofta och hur länge dörren står öppen..

Man har fokuserat på att handhavandet av den nya ugnen ska vara så enkelt som möjligt. Ugnen anpassar sig automatiskt till individuella arbetssätt och lär sig hela tiden mer a användaren.

MyDisplay, är användargränssnittet som kan skräddarsys med funktioner som inte används och tas enkelt bort från displayen. Detta för att även tillfälligt anställda kan använda ugnen på ett säkert sätt utan långa utbildningar.

Funktionen CareControl , minskar risken för felaktigt handhavande. Och ger en högre effektivitet. Den registrerar rengörings- och skötselbehovet och föreslår den exakt passande rengöringen. Det gynnar miljön och sparar upp till 40 % energi, vatten och kemikalier enligt Rational.

Läs mer på http://www.rational-online.com/sv/home/


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap