Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Sverigepremiär för tre nya ekologiska ölSverigepremiär för tre nya ekologiska öl

2011-10-26 04:13:32
De Leckere grundades 1997 av några vänner som alla var passionerade öl-entusiaster. Sortimentet är inspirerat av den gedigna öltradition som finns i staden Utrecht i Nederländerna. Grundarna av De Leckere vill samtidigt visa respekt för naturen och har därför valt att endast använda certifierade ekologiska ingredienser som höjer smakupplevelsen.


Premium Organic
Först ut i sortimentet på den svenska marknaden är Premium Organic, en ljus och frisk lager i Longneck-flaska. Det här är ett bra exempel på Nederländsk öltradition, en god ekologisk pilsner, som passar in i många sammanhang. Ett allroundöl som är god till de flesta typer av mat.

Willibrord Amber
Samtidigt som Premium Organic lanseras, kommer även det mörka ölet Willibrord att finnas tillgängligt. Willibrord är ett fint kopparfärgat balanserad mörkt öl med lite söta karamelltoner, humle som känns och en härlig beska i avslutningen.
Sitt namn har detta öl fått av St. Willibrord, en anglosaxisk missionär som kom till Friesland för att omvända människor till kristendomen. Därefter slog han sig ned i Utrecht där han senare blev världens första ärkebiskop.

Witte Vrouwen
De Leckere har flera specialöl i sitt sortiment, vilka kommer att introduceras längre fram. "Vita kvinnor" är ett veteöl som ligger i piplinen för den svenska marknaden.

Läs mer på www.bastadvinhandel.seBli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap