Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytt brödkoncept med ett brett ekologiskt utbud.Nytt brödkoncept med ett brett ekologiskt utbud.

2011-10-04 12:09:56
Idag lanseras det nya brödkonceptet La Boulangerie som innehåller ca 150 brödsorter, inom både bake-off och färdigbakat. La Boulangerie erbjuder marknaden ett komplett brödsortiment med helt unika produkter samt ett brett ekologiskt utbud.


- Vi är stolta över att presentera Sveriges bredaste brödsortiment till restauranger och storkök. Med vårt nytänkande sortiment vill vi utmana marknaden, och har även inkluderat nya spännande smaker för hotell och restauranger i framkant, säger Jonas Köhler, inköpsdirektör på Menigo som står bakom lanseringen av det nya brödkonceptet.

La Boulangerie är noggrant utvalda bröd från traditionella bagerier främst i Frankrike, och inkluderar allt från stenugnsbakat surdegsbröd, lantbröd, croissanter till matmuffins och svenska klassiker. För att skapa spröda, luftiga och goda bröd har råvarorna och baktekniken varit en central del i framtagandet.

Menigo har provsmakning av La Boulangerie på deras höst- och julmässor
i oktober på orterna Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap