Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En mustig nyhet lagrad på bourbonfat av ekEn mustig nyhet lagrad på bourbonfat av ek

2011-10-01 04:07:13
Restauranggäster efterfrågar i allt högre grad flera alkoholfria dryckesalternativ. Exklusivt för Systembolaget lanserar Spendrups en alkoholfri julmust som under sex månader lagrats på bourbonfat av ek.
Svenskarna dricker mer och mer must för varje år. Totalt dricker vi ca 43 miljoner liter must per år, påskmusten inkluderad. Julen 2010 ökade mustförsäljningen med 5,2 % och året dessförinnan ökade den med 5 %.

Nygårda Julmust Vintage Oak är en julmust med all karakteristisk julmustsmak, men också med en välbalanserad och sofistikerad ton av bourbonfat av ek i både doft och smak.

– Under arbetets gång med att ta fram en ny must har det varit viktigt att inte kompromissa med den typiska julmustsmaken som ju i sig är väldigt god. Nygårda Julmust Vintage Oak smakar därför som en traditionell julmust, men med en extra liten twist, säger Fredrik Sverkersten, marknadschef läsk, på Spendrups.

– I vår strävan att förnya det alkoholfria sortimentet på Systembolaget så känns Nygårda Julmust Vintage Oak, med doft och smak av bourbonfat av ek, som ett mycket spännande och intressant erbjudande till våra kunder, säger Magnus Lindblom, inköpare för alkoholfria produkter på Systembolaget. Det har varit ett roligt projekt som vi tillsammans med Spendrups har jobbat med i närapå ett år.

Nygårda Julmust Vintage Oak finns till försäljning på 75 cl glasflaska på Systembolaget fr.o.m. den 1 november.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap