Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för vipp-fria ståbord på Bageri- och KonditorimässanPremiär för vipp-fria ståbord på Bageri- och Konditorimässan

2011-10-01 03:30:55
Tiden då servispersonalen sitter på knä och försöker peta in servetter och andra nödlösningar för att få bukt med vingliga bord, är förbi. Nu lanseras även ståbord med den enkla men smarta tekniken som förhindrar att bordet vinglar.


"Bordet är genialt och sparar arbetstid för personalen. Att förändra miljön är affärsutveckling – och det stämmer i högsta grad med StableTable”, förklarar Stefan Gyllencreutz på Panea/Bagis, som visade upp det nya bordet i sin monter på Bageri- och Konditorimässan.

Det unika bordet finns nu i en mängd olika utföranden, material, färger och höjder för att passa i alla olika miljöer, inomhus såväl som utomhus.

”Principen är enkel. Bordet har ett fast och ett rörligt benpar. När ett jämviktsläge uppnås låser det sig och står stabilt – helt utan manuell justering.” förklarar Lena Henningsson som är en av entreprenörerna bakom företaget.

Läs mer på www.stabletable.se >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap