Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Let’s Eat – Ny tjänst skapar lönsamma erbjudanden på dina villkorLet’s Eat – Ny tjänst skapar lönsamma erbjudanden på dina villkor

2011-08-26 01:56:53
Nu lanserar stiftelsen och restaurangguiden, Sveriges Bästa Bord en vass erbjudandetjänst på nätet och i mobilen. Tjänsten är skräddarsydd för branschens behov och innehåller även en smart gästrejting funktion som ger värdefull feedback ifrån dina gäster.I 20 år har stiftelsen Sveriges Bästa Bordgett ut restaurangguiden med samma namn, där syftet hela tiden har varit att främja den svenska gastronomin.

För ca ett år sedan påbörjades arbetet för att ytterligare öka synbarheten för den svenska smakupplevelseindustrin. I detta arbete har den nya utökade organisationen kring Sveriges Bästa Bord plockat fram och utvecklat hjälpverktyg för idkare.

Sveriges Bästa Bord har bland annat gett idkarens gäster möjligheten att rejta sitt besök, besökarens rejting hamnar därefter på idkarens egen sida på Sveriges Bästa Bords intranät, i form av hastighetsmätare. Hastighetsmätarna kan sedan idkaren använda för att hitta just sin verksamhets fokusområden och på så sätt skapa en än mer framgångsrik verksamhet.

Det senaste verktyget som Sveriges Bästa Bord nu utvecklat är en rikstäckande erbjudandetjänst som blir unik i sitt slag. Här tvingas inte idkarna att rabattera bort sin vinstmarginal. I erbjudandetjänsten Let’s Eat plockar verksamheterna fram erbjudande som inte bara blir intressanta för användare av den kostnadsfria Let’s Eat-appen, utan samtidigt låter verksamheten behålla sin värdighet.

Användaren i sin tur betalar tio kronor för rätten till erbjudandet, via SMS, allt för att slippa onödig kreditkorts- och pengahantering. Denna tian går, efter att administrativa avgifter dragits, direkt till We Feedback Organisation och Sveriges Bästa Bords stipendier.

We Feedback Organisation har blivit ett självklart val för organisationen kring Sveriges Bästa Bord då det är ett väldigt enkelt sätt att bidra till en bättre värld, på samma sätt som stipendierna främjar en tillväxt och stimulans i smakupplevelseindustrins framtida generation.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap