Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Få koll på rådande restaurangtrender och influenser i branschenFå koll på rådande restaurangtrender och influenser i branschen

2011-08-19 02:53:04
Vill du ha koll, veta vad som är ute eller inne i både Sverige och Europa? Vilka trender som råder, vilka influenser och strömningar vi påverkas av just nu i restaurangbranschen? Då kan det var en god idé att delta i ett trendseminarium för restauranger.


Att som restaurang följa de senaste trenderna inom mat eller design, är förmodligen inte den viktigaste aspekten för hur bra det går, hur nöjda gäster du har eller hur mycket pengar du tjänar. Men för de restauranger som gjort valet att profilera sig som trendmedveten kan det vara a och o.

Visst, man behöver kanske inte ligga steget före, men det är väl roligt och intressant att veta hur vi influeras av det som sker utanför Sverige. Bara för att det är en trend i Frankrike eller Italien, behöver det inte betyda att vi som svenska konsumenter eller kroggäster, attraheras av samma saker. Idag handlar det inte bara om olika råvaror och smaker, det handlar lika mycket om ändrade beteenden och konsumtionsmönster.

Ett av de företag som har både kunskap och intresse i hur trender och influenser påverkar oss är grossistföretaget Martin Olsson.

Är du intresserad av att veta mer så håller Martin Olsson ett frukostseminarium om trender, Onsdagen den 14 september.


Klicka här för att läsa mer om seminariet: www.martinolsson.se/trendseminarium >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap