Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nytt öl i en begränsad upplaga om endast 4920 flaskorNytt öl i en begränsad upplaga om endast 4920 flaskor

2011-08-18 10:21:26
Nils Oscar Company lanserar i dagarna en uppföljare, Nils Oscar Jubileum 15, i samband med att bryggeriet fyller 15 år. Ölet är en uppföljare till Nils Oscar Saison och Nils Oscar Sorachi Blond. Precis som föregångarna så har detta öl tydliga karaktärsdrag som ska förena dagens influenser med det ursprungliga.


Nils Oscar Jubileum 15 är bryggt med pilsnermalt och mörk karamellmalt, men även med torkade skal och fruktkött från de ekologiskt odlade kaffebären Fazenda Ambiental Fortaleza. Ölet får därmed en rund och fruktig karaktär där ljusa smaker dominerar med inslag av karamell och frukt. Tappad på en vacker 75 cl flaska så är det en annorlunda alternativ att föreslå för dina gäster.

Drycken passar till många olika rätter och lämpar sig därför ypperligt till flera olika kök, även riktigt kryddstarka rätter. Nils Oscar Jubileum 15 har visst släktskap med en Saison, men är inte lika torr. Man har även kryddat ölet med de båda humlesorterna Saaz och Tettnang. Den karaktäristiska smaken förstärks av citrongräs, thaibasilika och limeblad.

Ölet är överjäst med en jäststam av belgiskt ursprung. Ölet är ofiltrerat och opastöriserat.

Den 1:a september finns Nils Oscar Jubileum 15 att tillgå på Systembolaget.

Tips på maträtter som passar bra ihop med Nils Oscar Jubileum 15:

- Grillad lättrökt lax, med svartpeppar, örter och rostade rotfrukter.
- Fläskkotletter med (Dijon-)senapsgräddsås, kapris och kokt potatis.
- Kycklingrullader med dragon och vildris.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap