Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Noma och Subway föreläser på Fastfood & Café och RestaurangExpo i GöteborgNoma och Subway föreläser på Fastfood & Café och RestaurangExpo i Göteborg

2011-08-12 01:58:50
Den 13-14 September är det premiär för FASTFOOD & CAFÉ och RESTAURANGEXPO i Göteborg. I våras när samma mässa gick i Stockholm slogs alla tidigare rekord. Både besökare och utställare har visat ett stort intresse för mässorna i Göteborg och mycket tyder på att det kommer att bli en händelserik mässa.


På mässorna samlas branschen för att tillsammans avnjuta två mässor fyllda av aktiviteter, utställare, seminarier, dofter och smaker.

Mässgolvet sprudlar av aktiviteter och seminarieprogrammet är fullspäckat med högaktuella talare - bland annat kommer världens bästa restaurang Noma och världens till antalet största snabbmatskedja Subway till mässorna för att dela med sig av sina framgångar.

- Seminarieprogrammet är ett smörgåsbord av stora namn inom fastfood, café och restaurang. Här kan man ta del av framtidens trender och ta chansen att lära sig av de mest framgångsrika i sin bransch, säger Ann-Kristin Mogren, projektledare för mässan.

Hur man skapar en global succé
Danska Noma har blivit korad till världens bästa restaurang. Men vad är hemligheten bakom succén? På RESTAURANGEXPO berättar Nomas vd Peter Kreiner vad som krävs för att skapa en global succé och vilka lärdomar restaurangägare kan ta från en sådan process.

- Bland annat handlar det om några helt avgörande förutsättningar: perfektion, tålamod och innovation. Det krävs också att man tror på sig själv och det man gör, säger Peter Kreiner.

Företaget som gjorde smörgåsen till en måltid
Den moderna kunden vill veta och välja vad han eller hon äter. Subway jobbar i hela världen efter mottot "eat fresh" som är ett hälsosammare alternativ till snabbmat.

- Subway är idag till antalet världens största restaurangkedja med över 34 000 restauranger världen över. Det har förändrat synen på smörgåsen som idag ses som en måltid, säger Henrik Niklasson, Development Agent på Subway, som håller ett seminarium på FASTFOOD & CAFÉ där han ger sin bild av framtidens trender i smörgåsbranschen.

Hela seminarieprogrammet ligger nu uppe på mässans webbplats: www.easyFairs.com/MASSA >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap