Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nordisk landskamp för bagare på Sveriges Bageri & KonditorimässaNordisk landskamp för bagare på Sveriges Bageri & Konditorimässa

2011-08-11 06:14:26
Det nordiska mästerskapet i bageri arrangeras på Sveriges Bageri & Konditorimässa 15-18 september på Kistamässan. Tävlingsmomenten avgörs under fredagen och lördagen och består av dekorbröd, matbröd och sött bröd.Det svenska bagarlandslaget har utmanat de övriga nordiska länderna i att tävla om vem som är nordens bästa bagare. Tre bagare per land tävlar om segern i momenten dekorbröd, matbröd och sött bröd.

Tävlingarna arrangeras under fredagen och lördagen och pågår under 6-8 timmar, enligt förutbestämda råvaror. Vinnaren av landskampen utses av en nordisk jury och presenteras lördagen den 17 september kl 16.00.

– Bagarlandslaget har kvalificerats sig till VM-finalen i Paris i början på nästa år. Vi ser tävlingen som ett bra sätt att under VM-lika former testa hur laget ligger till i förberedelserna. Det är också ett utmärkt sätt att visa upp hantverk och de fantastiska skapelser laget gör, säger Martin Lundell, VD för branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer som står bakom Bagarlandslaget.

Utöver landskampen arrangeras andra spännande tävlingar och aktiviteter på mässan som Mack-SM och seminarier.

Läs mer på >> www.sverigesbagerimassa.seBli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap