Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Sötpotatis-pommes – En ny framgångsprodukt från USASötpotatis-pommes – En ny framgångsprodukt från USA

2011-08-04 01:07:18
I höst lanseras en spännande nyhet, pommes gjorda av sötpotatis. Perfekt att servera till den mer exlusiva köttbiten eller som ett tillbehör till kött, fisk och fågel. Stekt eller grillat. Produkten har en vacker orange färg och en lite söt och krämig smak.


Sötpotatis-pommesen har en lätt ”coating” för att bli riktigt krispig. Begreppet ”Coating” innebär att pommesen besprutas med en stärkelse för att behålla sin krispighet längre. Därför är sötpotatis-pommes krispig på utsidan och mjuk och krämig på insidan”

Priset motsvarar i stort sett färsk sötpotatis vilket gör det möjlighet att även öka marginalen på sina rätter.

Bakom lanseringen står världens största potatisföretag, McCain Foods >> .

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap