Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Förnya din restauranginredning i höstFörnya din restauranginredning i höst

2011-07-25 04:40:35
Det svenska intresset för god design och kvalitetsmöbler har kanske aldrig varit större. Till hösten introduceras till restaurangbranchen två nya produkter vars ledord är flexibilitet och prisvärdhet, i en elegant utformning.


Med höstens nya släpp försöker DESIGN COLLECTION möta breda behov hos svenska restauranger. Det handlar om högkvalitativt designade men prisvärda produkter som dessutom är mycket flexibla.´

– Det här är två produktlinjer som fungerar väl i många olika sorters restaurangmiljö, eftersom de kan anpassas till de behov man har på plats, säger Claes Bauer, grundare och vd på DESIGN COLLECTION AB.

Belysningen Sasha från CARPYEN har många användningsområden, både inomhus och utomhus. Den kan stå på en terrass eller hängas på ett golvstativ, på en gren eller i ett väggbeslag. Sasha är utrustad med en lågenergilampa. Belysningen kan nyttjas på olika sätt beroende på restaurangmiljön.

Stolserie för såväl personalcantinen som den finare restaurangen
Lika anpassningsbar är höstens andra nyhet, stolserien Basic som designats av Jorge Pensi. Design Collection har samarbetat med tillverkaren AKABA i San Sebastian ända sedan mitten av åttiotalet och Claes Bauer är mycket nöjd med deras nya produkt. Sittskalet levereras laminerat eller i polyamid, stålrörsstativet är kromat eller lackerat. Beroende på behov kan stolen levereras oklädd eller kläs i skinn eller textil.
– På det viset kan den passa lika bra i en personalcantin som i en finare restaurang.

Stolen fungerar både i en ordinarie möblering eller som kompletterande möbel i en större restaurang. Stolen är stapelbar och lätt att hantera och har också en hög komfort.

– Vi är verkligen nöjda med att kunna erbjuda en produkt som håller hög kvalité både design- och produktionsmässigt, men som ändå har ett bra pris, säger Claes Bauer.

Läs mer på www.designcollection.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap