Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Krogveckan är tillbaka - få nya potentiella gäster att upptäcka din krogKrogveckan är tillbaka - få nya potentiella gäster att upptäcka din krog

2011-07-15 03:28:03
Nu är det dags igen – under tio dagar, 9 - 18 September är det fest i matens tecken. Krogveckan har kommit att bli ett mycket populärt koncept och under våren slogs alla rekord med över 20 000 gäster fördelade på 164 restauranger runt om i Sverige.


Målet med Krogveckan, 9 - 18 September, är att fler människor ska upptäcka hur trevligt det är att gå ut och äta och hur enkelt det är att boka bord på nätet.

Under Krogveckan får restaurangbesökarna under tio dagar möjlighet att äta två rätter från en specialkomponerad meny för 200 kronor per person. Genom att erbjuda ett riktigt bra pris för riktigt bra mat sänks tröskeln för att gästerna ska våga prova nya restauranger, nya kök och unna sig något extra lite oftare.

Högtryck på bokningsfronten med 25 000 förväntade matgäster
För restaurangerna ger Krogveckan möjlighet att nå nya kundgrupper och dessutom chansen att fylla borden under de lugnare veckodagarna. Vårens Krogvecka gav de medverkande restaurangerna mersmak: hela 97 % av krögarna uppgav då att de vill vara med igen. Av matgästerna passade 86 % på att prova en restaurang de annars inte brukar gå till, och 88 % gillar Krogveckan så mycket att de tänker rekommendera evenemanget till sina vänner enligt en undersökning gjord av Livebookings som arrangerar Krogveckan.

Flera välkända restauranger tänker medverka och bland dem märks bland annat Stallmästaregården och Verandan på Grand Hotell i Stockholm, samt Avalon i Göteborg.

Stor marknadsföringskampanj av medverkande restauranger
Konceptet Krogveckan har blivit ett begrepp inom press och bloggvärlden och de två tidigare krogveckorna blev flitigt omnämnda. Även i år kommer Krogveckan att marknadsföras brett, och de medverkande restaurangerna kan se fram emot exponering via en omfattande e-postkampanj, annonsering i tunnelbana och på spårvagn och genom Livebookings partners som ex American Express m.fl .

Om du vill vara med i Krogveckan går det bra att anmäla sin krog direkt på www.bookatable.com/krogveckan-anmalan >> .

OBS! Sista dag för anmälan är 24 Augusti.


Själva bokandet av bord görs via webbsidan www.bookatable.com >> och bokningen för Krogveckan öppnar 31 augusti.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap