Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Lär dig hur du kan öka intäkterna i din verksamhetLär dig hur du kan öka intäkterna i din verksamhet

2011-07-07 02:40:52
Det kallas Revenue management, eller i mer vardagligt tal, intäktsoptimering. Hotell och flygbranschen har sedan länge arbetat med Revenue management. Det vill säga, man har anpassat priserna efter tillgång och efterfrågan.


Att öka intäkterna är roligare, lönsammare och mer effektivt än att skära i kostnaderna. Genom att ta reda på vad det mest lönsamma priset är för varmrätter som säljs hos dig, kan du prissätta på ett mer effektivt sätt och öka dina intäkter. Intäktsoptimering kan också handla om hur du arbetar med bordsbokningen. Du kan på olika sätt maximera antalet gäster i restaurangen beroende på hur du tar hand om dina bokningar.

Martin Olsson Utbildning erbjuder flera olika utbildningar inom bla kök, dryck, service, hygien, juridik och ekonomi i höst. En av utbildningarna handlar just om hur du kan öka intäkterna i din verksamhet och är en utbildning som många av Sveriges krögare kan tjäna mycket pengar på genom att delta i.

Läs mer om kursen Revenue management på www.martinolsson.se/utbildning >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap