Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Besök årets läckraste branschträffBesök årets läckraste branschträff

2011-06-23 05:01:44
Sveriges Bageri & Konditorimässa den 15-18 september på Kistamässan, är höstens stora händelse för bageri- och konditoribranschen. Här träffar du utställare som visar allt från råvaror, maskiner och inredning till hygien, yrkeskläder och förpackningar. Nordisk landskamp i bageri, uppvisning av skådebröd, Mack-SM och mycket mer.


Nordens bästa bagare utses
Det svenska bagarlandslaget har utmanat de övriga nordiska länderna i att tävla om vem som är nordens bästa bagare. Tre bagare per land tävlar om segern i momenten dekorbröd, matbröd och sött bröd. Tävlingarna arrangeras under fredagen och lördagen och pågår under 6-8 timmar, enligt förutbestämda råvaror. Vinnaren av landskampen utses av en nordisk jury och presenteras lördagen den 17 september kl 16.00.

Sveriges trendigaste macka
Under torsdagen kommer Sveriges mest trendiga och näringsriktiga macka att utses i Mack-SM. Finalisterna kommer inför publik att producera 20 mackor på 45 minuter och sedan bedömas av en jury efter bland annat kreativitet, smak och tillverkningssätt. Tävlingen arrangeras för nionde gången av Sveriges bagare & konditorer.

Heldag för elever och lärare
Mässans första dag ägnas åt unga lovande bagare och konditorer och deras lärare. Bland annat ordnas en uppvisningstävling i skådebröd, där gymnasieskolor och YH-utbildningar utser ett lag på två-tre elever som på hemmaplan gör skådebrödet enligt ett tema, som väljs helt fritt. Bröden kommer sedan att finnas att skåda under mässans alla dagar.

Utvecklande seminarier
Seminarieprogrammet för mässan innehåller sex spår och handlar om råvaruhandel, effektiv marknadsföring, hur man blir en bättre säljare, exponering i butik, trender, samt myter och sanningar kring bröd.

För mer information och förhandsregistering (värde 200 kr) besök >> www.sverigesbagerimassa.se>>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap