Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Parasollet som tål stormstyrkaParasollet som tål stormstyrka

2011-05-25 05:15:04

Uteserveringarna öppnar allt tidigare på våren och slår igen allt senare på hösten. Knepet för att gästerna ska kunna hålla värmen är rejäla parasoller i kombination med olika typer av värmare. Men det gäller att ha parasoller som står pall och som tål stormstyrka, dvs vindar på ca 100 kilometer i timmenParasollet heter Jumbrella CXL från tillverkaren Bahama är ett av dom mest stabila och starkaste parasollerna på marknaden.
Förutom vindtåligheten har det andra fördelar jämfört med sina systrar i tillverkningsserien. Tyget är förstärkt och har högre motståndskraft mot solblekning. Ett plus för alla som väljer mörka tyg i svart och antracit. Dessutom finns den i riktigt stora storlekar från 6x6 meter ner till 5,5x5,5 och 5x5 meter.

Parasollet går att förankra genom en gjuten hylsa i backen eller så kan man en portabel modell där foten väger 540 kilo för att hålla parasollet på plats.

Stabiliteten i parasollet gör också att man kan förankra monitorer, som tv eller menytablå, värmekällor och ljuskällor i det inre grenverket av parasollet.

Läs mer på www.bahama-jumbrella.se >>

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap