Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Fyra av tio väntar max två minuter i telefonkönFyra av tio väntar max två minuter i telefonkön

2011-05-25 02:05:09
Tålamodet i ett hotells telefonkö är begränsat. Fyra av tio svenskar kan inte tänka sig att stanna kvar i en telefonkö i mer än två minuter. Sammanlagt 87 procent stannar kvar i maximalt fem minuter.


Diagram 1, ovan. Hur länge kan du tänka dig att vänta i en telefonkö för att komma fram till ett specifikt hotell innan du lägger på?


Diagram 2, ovan. Affärsresenärer har ett mer begränsat tålamod, där mer än hälften (52 %) av affärsresenärerna lägger på efter två minuter.
Motsvarande siffra för privatresenärerna är 36 %.

(Frågan uppdelad på affärsresenärer och privatresenärer)

Källa för undersökningarna: Cint/Hoist Technology
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap