Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - En ny modern kockrock med teknologi hämtad från sportvärldenEn ny modern kockrock med teknologi hämtad från sportvärlden

2011-05-12 05:07:00
Nu tas kockkläderna till en högre nivå med hjälp av materialet som gör arbetet i köket både bekvämt och snyggt. Hemligheten är ett material benämnt 3XDRY från Jobeline och som håller plagget torrt oavsett var fukten kommer från.Fukt från kroppen absorberas snabbt, sprids ut över hela innerytan och transporteras till utsidan där den avdunstar på ett ögonblick. Fukt utifrån får aldrig en chans att tränga igenom, tack vare den fuktspärrande ytan. Detta betyder i parktiken att du kan gå en hel dag i det varma köket och känna dig fräschare när det är dags att gå hem.


”– I och med X3DRY tar vi ett steg till, säger Anneli Bell, VD för VEGA Sverige AB och ansvarig för märket Jobeline i Sverige. Jobeline står för moderna kläder, moderna snitt och material i moderna färger. Det känns bra att nu kunna erbjuda en kockjacka som är speciellt framtagen för att möta de höga krav som framtiden kommer att ställa. Vårt nya material innebär en enorm skillnad i bekvämlighet och känsla och är bara början på en ny utveckling. Det är hämtat från sportvärlden, där man alltid har tagit den senaste teknologin till hjälp – varför ska man nöja sig med mindre när man bedriver matlagning på hög nivå?", avslutar Anneli”

Den nya kockrocken är bara den senaste i en rad kläder för både kök och restaurang från Jobeline, en serie som exklusivt säljs av VEGA. Främst är Jobeline tidigare känt för sin bredd och sina kombinationsmöjligheter.

Läs mer om Kockrocken på >> www.vega-direkt.se >>
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap